• Tafel- en fluitschema

 • Download HIER het laatste schema voor fluiten en tafelen

  Dit is het schema met wedstrijden van de tweede seizoenshelft, vanaf de Kerstvakantie tot en met het einde van het seizoen.

  Wanneer jouw naam ingedeeld is om te fluiten of te tafelen maar je kunt écht niet dan dien je zelf een vervanger te regelen.
  Doe dit ook écht, want niets is zo vervelend dan een wedstrijd te willen spelen maar de scheidsrechters of tafelaars komen niet opdagen. Deze fluit- of tafelbeurten staan ook in de app ingegeven dus ook daar krijg je de melding dat je aan de beurt bent.

  Voor de nieuwe mensen en ouders: wanneer je moet tafelen of fluiten dan kun je dat in de app bij “persoonlijk” zien. Je ziet daar voor je naam “teamspeler”, “scheidsrechter” of “tafelofficial” staan.

  Bijzonderheden

  Scheidsrechters in opleiding

  De planning is om dit seizoen weer een groep nieuwe "BS-2'ers" op te leiden. Hiervoor zijn er echter voor het eerst afhankelijk van de bond omdat de opleiding tot BS-2 gewijzigd is. Als we een datum hebben voor de start van de opleiding zullen we iedereen die geacht wordt zijn BS-2 te behalen of te hebben uitnodigen. Zie dit svp als een verplichting en niet als iets vrijblijvends, we weten allemaal hoe hard we scheidsrechters nodig hebben, dus draag je steentje bij !!