• Tafel- en fluitschema

 • Download HIER het laatste schema voor fluiten en tafelen.

  Dit is het schema met wedstrijden tot en met het einde van dit seizoen.

  Wanneer jouw naam ingedeeld is om te fluiten of te tafelen maar je kunt écht niet dan dien je zelf een vervanger te regelen.
  Doe dit ook écht, want niets is zo vervelend dan een wedstrijd te willen spelen maar de scheidsrechters of tafelaars komen niet opdagen. Deze fluit- of tafelbeurten staan ook in de app ingegeven dus ook daar krijg je de melding dat je aan de beurt bent.

  Voor de nieuwe mensen en ouders: wanneer je moet tafelen of fluiten dan kun je dat in de app bij “persoonlijk” zien. Je ziet daar voor je naam “teamspeler”, “scheidsrechter” of “tafelofficial” staan.

  Bijzonderheden

  Scheidsrechters in opleiding

  Er zijn een heel aantal leden die al wel hun spelregelbewijs gehaald hebben maar nog geen wedstrijden gefloten hebben. Een aardige groep is ondertussen in het bezit van een BS2 diploma, en voor de rest proberen we in deze 2e helft van het seizoen nog meer scheidsrechters erbij te krijgen, zodat we de wedstrijden zoveel mogelijk kunnen verdelen over een grote groep.

  De mensen “in opleiding” zijn groen gekleurd in het overzicht en deze hebben we nu 2x ingedeeld, omdat ze ook 2x beoordeeld moeten worden voordat ze een wedstrijd zelfstandig mogen fluiten. We hopen daarmee een soort van inhaalslag te kunnen maken zodat we genoeg scheidsrechters hebben. Bij een volgend overzicht zullen de overige mensen die hun spelregelbewijs gehaald hebben ingedeeld worden om te fluiten.