• Sponsors

  Pluto is de basketbalvereniging in Wageningen en directe omgeving, met ca 160 spelende leden. Pluto staat voor sportiviteit, speelplezier, ambitie en gezelligheid. Wij staan voor het bieden van een veilige en gezellige sportomgeving, voor iedereen. Een goede basis van elke speler staat bij ons bovenaan, waardoor wij veel aandacht besteden aan goede kwaliteit trainingen van onze jeugdleden.

  PLUTO STAAT MIDDEN IN DE SAMENLEVING EN STAAT VOOR SPORTIVITEIT, SPEELPLEZIER, AMBITIE EN GEZELLIGHEID. DIT GELDT OOK VOOR ONZE SPONSOREN !

  Wie zijn wij?

  Pluto is de basketbalvereniging van Wageningen en is een vereniging voor iedereen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan komen basketballen en houden het basketbal betaalbaar. Hiervoor hebben wij wel sponsoren nodig.

  Het ledenaantal is vrij constant  over de jaren heen en bij de verschillende leeftijdsklassen. Wij komen uit met 10 teams in de competitie, en zijn bijzonder trots op het grote aantal jeugdteams waarmee we uitkomen.

  Pluto heeft sporthal de Tarthorst in eigen beheer. In deze hal vinden alle trainingen en wedstrijden plaats. Doordat we de hal in eigen beheer hebben, kunnen we veel trainingen inplannen. Onze 10 competitie spelende teams krijgen dan ook minimaal 2 maal per week training. In de Tarthorst is onze eigen kantine, waarbij een ieder een drankje kan doen voor of na de wedstrijd.

  Pluto organiseert diverse activiteiten gedurende het jaar: het jaarlijkse basketbal toernooi voor de basisscholen in Wageningen, het geven van clinics op de sportdag voor middelbare scholieren, georganiseerd door Sportservice Ede en Sportservice Wageningen, het jeugdkamp in mei voor onze eigen jeugdleden, en een aantal borrels voor sponsoren en leden gedurende het jaar.

  Wat willen wij samen doen met onze sponsoren?

  • Betaalbaar houden van de sport basketbal, zodat het voor iedere sociaal-economische groep beschikbaar is;
  • Kwalitatief goede jeugdtrainers, zodat elke speler een goede basketbal basis krijgt voor de rest van zijn/haar basketbal carrière;
  • Het volgen van scheidsrechter- en trainersopleidingen door onze jeugd- en andere leden;
  • Met het Dames 1 en Heren 1 team in de 1e klasse, en binnen een aantal jaren, in de 2e divisie uitkomen.

  Mogelijkheden sponsoring?

  We hebben verschillende mogelijkheden voor sponsoring, waaronder ook het sponsoren van wedstrijd tenues.

  Heeft u interesse of wilt u nader kennismaken of nadere informatie over sponsoring? Neem dan contact op met : sponsoring@plutobasketbal.nl