• Nieuwsbrief 19-12-2021

   

  Pluto viert feest

  In maart volgend jaar gaan we feestvieren. Pluto bestaat dan 50 jaar en dat laten we niet zomaar voorbijgaan. (Mits Corona dat toelaat natuurlijk!)

  In het eerste weekeinde van maart gaan we partyen met alle (oud)leden.
  Maar ook in de weekenden daarna staan er activiteiten op de agenda. 

  Blokkeer alle weekeinden in maart maar vast vast in je agenda!

  Via nieuwsbrieven gaan we je op de hoogte houden, dit is de eerste. Heb je foto's of leuke belevenissen die in de nieuwsbrief moeten komen stuur ze dan in!
   
   
   

  We hebben veel email adressen verzameld om zoveel mogelijk (oud)leden te informeren, maar we hebben nog lang niet alles. Heb jij nog email adressen van (oud)leden, stuur ze door zodat we nog veel meer mensen kunnen bereiken. GEBRUIK HIERVOOR ONDERSTAANDE BUTTON

  Mailadressen
   
  Annemiek Schop
   
  In de lustrum jaren kozen we steeds een Plutoon van de maand. Hier was Annemiek Schop de gelukkige vanwege haar grote inzet voor de jeugd.
   

  Wil je sponsoren?

  Om alle festiviteiten mogelijk te maken vragen we (oud)leden die een eigen bedrijf hebben of ze willen sponsoren. Of misschien wil jouw werkgever een bijdrage doen? In alle volgende nieuwsbrieven worden de sponsoren met naam en eventueel logo dan genoemd, met een link naar hun website.
   
   
   
  We hebben al een heel aantal ideeën voor activiteiten die we gaan uitwerken, maar als jij denkt "dit moet zeker tijdens de festiviteiten aan de orde komen", laat het dan weten via onderstaande button. En als je wilt helpen met organiseren laat het dan natuurlijk ook weten!
  Leuke idee of tip?
   
   
   
  Copyright © 2021 Basketbalvereniging Pluto, All rights reserved.
  Deze mail ontvang je omdat je een (oud)lid bent

  Ons postadres is:
  Basketbalvereniging Pluto
  Tarthorst 152
  WAGENINGEN, Gelderland 6708 JD
  Netherlands