• Op vrijdag 25 mei vertrokken 37 deelnemers en 7 begeleiders richting Otterlo voor het jeugdkamp 2018. Voor een groot aantal is het jeugdkamp bekend, maar een aantal kinderen ging voor de eerste keer mee. Extra spannend dus! Gezien het thema ‘Expeditie Pluto’ kreeg ieder team bandana’s in eigen kleur. Gedurende het weekend streden team Blauw, Groen, Geel, Rood, Bruin en Grijs om de winst!


  Na het kennismaken en het eten werden teamnamen bedacht, de bonte avond voorbereid en Levend Stratego gespeeld. Na duidelijk uitleg van de regels bleek teamleider Jordi de grootste valsspeler te zijn! Na de eerste avond voerden Blauw, Rood en Groen de ranglijst aan. 
   
   
  Na een lange, warme en onrustige nacht werd de dag sportief begonnen met een bosloop. In de ochtend werd door de teams verder gestreden: Kubbs, discgolf en lasergamen. In de middag stond een lange speurtocht op het programma, waarbij allemaal foto-opdrachten werden uitgevoerd. Ondanks de brandende zon en het lange wandelen werden de mooiste foto’s en video’s gemaakt! Team groen won de speurtocht, maar team Blauw had na de spellen al zo’n grote voorsprong, dat team Blauw niet meer ingehaald werd. Team Blauw won daarmee Expeditie Pluto!
   
   
  Na de BBQ werd de avond afgesloten met een bonte avond. Er werd gedanst, gelachen, hard nagedacht tijdens een woordzoeker en tegen elkaar gestreden in verschillende spellen. Na een rustigere nacht vertrokken we op zondagochtend alweer vroeg richting de Tarthorst. Ondanks de grote vermoeidheid werd door specials guests Thijs, Yannick en Jito een clinic verzorgd waarbij nog hard werd gewerkt. Na de clinic won Adrean de shoot out. Goed gedaan Adrean, gefeliciteerd.
   
    
  Deelnemers bedankt voor dit leuke kamp. Jordi, Ronald, Maikel, Simon, Alice, Hannah en Tamara bedankt voor jullie inzet!
   
  Tot volgend jaar.
  Suzanne