• Heropening zaal en Clinic Eredivisiespelers

  Beste allen,

  Eindelijk weer een bericht op de site! Na maanden van stilte in onze zaal, is het vanaf 1 juli weer toegestaan om de zaal te gaan betreden en er weer leven in de brouwerij te maken.
  In de afgelopen maanden is er ook druk gewerkt aan de vloer. De houten vloer heeft een opknapbeurt gehad, belijning is opnieuw gedaan (met alleen de echt benodigde lijnen) en het aantal putten in de vloer voor palen e.d. is geminimaliseerd.

  Zoals via de mail al aangekondigd willen wij daarom van de gelegenheid gebruik maken om de zaal te heropenen met onze nieuwe vloer!

  Op vrijdag avond 3 juli willen wij alle senioren en recreanten uitnodigen voor een feestelijke borrel vanaf 20:00 in de kantine

  Op zaterdag 4 juli komt Matthew van Tongeren (3x3 basketballer, eredivisiespeler en oud Plutoon) samen met zijn eredivisie genoten Jesse Markusse en Dexter Hope een clinic geven.
  Het schema voor deze dag is als volgt:

  • Van 10:30 tot 12:00 is de clinic voor de spelers van U10, U12 en X14
  • Van 12:30 tot 14:00 is de clinic voor spelers van X16, M16 en M18
  • Van 14:30 tot 16:00 is de clinic voor de spelers van M20 en V20


  De indeling van de clinic is gemaakt op basis van de teamindeling van komend seizoen.

  Speel jij bij de senioren, maar lijkt het je ook leuk om de clinic van deze eredivisie spelers te volgen? Dan ben je meer dan welkom bij de laatste groep!

  LET OP: Vanaf 6 juli mag er weer binnen getraind worden. Tot 6 juli blijven we de 'buiten trainingen' aanhouden in de huidige samenstelling.

  Wij zijn nu aan het inventariseren wie er in de zomervakantie kunnen en willen trainen. We laten zo spoedig mogelijk weten wat de traininsgmogelijkheden zijn in de vakantieperiode.

  We hopen jullie allen te zien bij de clinic en de heropening van de vloer!

  Met sportieve groet,

  Het bestuur