• Fluit- en tafelschema tot medio November 2022 online!

   
  Beste Plutonen,
   
  het fluit- en tafelschema voor komend seizoen t/m 6 november 2022 staat op de site: www.plutobasketbal.nl/wedstrijden
  Het was een hele uitdaging, maar het is gelukt 😊.
   
  Er zijn een heel aantal leden die al wel hun spelregelbewijs gehaald hebben maar nog geen wedstrijden gefloten hebben. Deze mensen willen we z.s.m. opleiden en beoordelen zodat, hopelijk, bij de 2e helft van het seizoen er meer scheidsrechters zijn die een wedstrijd kunnen en mogen fluiten.
   
  De mensen “in opleiding” zijn groen gekleurd in het overzicht en deze hebben we nu 2x ingedeeld, omdat ze ook 2x beoordeeld moeten worden voordat ze een wedstrijd zelfstandig mogen fluiten. We hopen daarmee een soort van inhaalslag te kunnen maken zodat we genoeg scheidsrechters hebben. Bij een volgend overzicht zullen de overige mensen die hun spelregelbewijs gehaald hebben ingedeeld worden om te fluiten.
   
  Wanneer jouw naam ingedeeld is om te fluiten of te tafelen maar je kunt écht niet dan dien je zelf een vervanger te regelen. Doe dit ook écht, want niets is zo vervelend dan een wedstrijd te willen spelen maar de scheidsrechters of tafelaars komen niet opdagen. Deze fluit- of tafelbeurten staan ook in de app ingegeven dus ook daar krijg je de melding dat je aan de beurt bent.
   
  Even voor de nieuwe mensen en ouders: wanneer je moet tafelen of fluiten dan kun je dat in de app bij “persoonlijk” zien. Je ziet daar voor je naam “teamspeler”, “scheidsrechter” of “tafelofficial” staan.
   
  Nog iets over de app: de privacy instellingen staan standaard op “afgeschermd” maar dat betekent dat je naam en foto niet zichtbaar zijn voor anderen. Natuurlijk kun je daar voor kiezen maar het is het fijnst wanneer je je privacy op “normaal” zet. Op die manier kunnen ook de coaches en andere spelers zien dat jij daar bedoeld wordt, dat werkt wel zo prettig . O ja, denken jullie ook nog aan het uploaden van een recente (pas)foto?
   
  De planning vanaf 12 November tot en met eind van het jaar volgt zo spoedig mogelijk.
   
  Met vriendelijke groeten,
  Wedstrijdsecretariaat Pluto Basketbal