• DogTalk - wedstrijden vorig weekend en korte verslag van de ALV

  DOGTALK

  Een tikkeltje late DogTalk deze keer. Maar wel een goed gevulde! We hebben de eerste wedstrijd-foto voor DogTalk voor dit seizoen! Keep it up! Als jij (of je ouders?) een leuke foto hebt van je wedstrijd, of je hebt een leuk stukje (hoeft niet meer dan een paar zinnen te zijn) te melden: mail naar social@plutobasketbal.nl

  - Verslag wedstrijden week 40 2022 -

  Uitslagen week 40

  Opnieuw kwam bijna ieder team in actie dit weekend!

  Een gevarieerde mix van uitslagen zoals je kunt zien. Sommige wedstrijden konden worden gewonnen, andere werden verloren.

  De dames van de V18 trapten het weekend af, maar Landstede bleek een maatje groter. Maar op zaterdag werd het meerendeel van de wedstrijden gespeeld.

  5 van de 7 wedstrijden op zaterdag werd gewonnen door Pluto! Nice.

  De Heren 2 speelden een leuke stads derby tegen Sphinx, voerden hun (zone)aanvallen prima uit en wonnen de wedstrijd dik.

  De X14-1 maakte het een tikkeltje spannender, maar hun wedstrijd werd met 1 puntje verschil toch gewonnen.

  De X14-2 verloor hun wedstrijd in Arnhem, maar vanuit het Wagenings publiek vernemen we dat het team verwoede poging bleeft doen om bij te blijven, en wordt het team iedere wedstrijd wel zichtbaar beter! Een leuke wedstrijd om naar te kijken. We hebben er zelfs een plaatje van. :)

  PlutoX14-2-tegen-ArnhemEagles

  Schema komend weekend

  Slechts 1 wedstrijd op het program dit weekend

  15-10-2022 14:15 M16 1 BCE'78 M16 1 Pluto M16 1 De Peppel EDE

  Succes mannen!

  Scheidsrechter nieuws!

  We zijn nog steeds druk bezig met het opleiden van BS2 scheidsrechters, en dat gaat best lekker! Afgelopen weekend hebben we weer twee geslaagden erbij!

  Mana-Luz en Stan gefeliciteerd!! Goed gedaan!

  We hebben er, met de huidige resultaten, vertrouwen in dat we een flinke groep nieuwe scheidsen erbij hebben in de loop van dit seizoen. Dat gaat het stukken makkelijker maken voor het wedstrijdsecretariaat om het scheids- en tafelschema goed te kunnen invullen. Dus iedereen: bedankt voor jullie inzet!

  Kort verslag van de ALV

  Afgelopen donderdag is de Algemene Leden Vergadering gehouden. Hoewel we op nog veel meer aanwezigen hoopten, waren we erg blij met de aanwezigen, want er zijn nuttige discussies gevoerd over onderwerpen die ook vaak in onze bestuurvergadering tot discussie leiden.

  Een belangrijk punt was bijvoorbeeld het verder opleiden van scheidsrechters tot BS-3, want de club heeft een leveringsverplichting van BS3 scheidsrechters wanneer we teams in competities van hogere klasse hebben spelen. Dan is het dus wel zaak dat je een voldoende poule van BS-3 scheidsrechters binnen de club hebt.

  Ook de begroting voor dit jaar is besproken. Onzekerheid over diverse posten aan zowel de kosten en opbrengsten kant leidde tot een voorstel vanuit het bestuur tot een voorwaardelijke verhoging van de contributie (indien resultaat x, dan geen verhoging, indien resultaat y, dan wel verhoging). De aanwezigen stelden vervolgens voor of het niet beter is om richting het einde van het jaar de resultaten tot dat moment te pakken en dan een extra ALV uit te schrijven, om dan de resultaten en de eventuele gevolgen voor contributie te bespreken. Dat voorstel vanuit het publiek is aangenomen. Onze penningmeester gaat de tussentijdse balans goed in de gaten houden en we gaan in de richting van het einde van het seizoen opnieuw een (korte) ALV uitschrijven.

  Verder is ook opnieuw benadrukt dat we echt op zoek zijn naar mensen in een aantal posities binnen de club.

  • We zoeken iemand voor sponsoring: iemand met contacten binnen de bedrijfwereld van Wageningen en omstreken en die het contact wil warm houden met onze huidige sponsoren.
  • En we blijven het herhalen: we zijn nog steeds op zoek naar een voorzitter voor het bestuur.

  Dus: ben of ken je iemand die interesse heeft om een dergelijke positie in de club te vullen, neem dan contact met ons op!

  Leuk nieuws was dat een aantal mensen binnen Pluto de interesse aan het onderzoeken is voor walking basketbal! Een iets tragere vorm van basketbal, maar uitstekend geschikt voor de mensen die niet meer de snelsten (willen) zijn, maar nog wel erg graag het spelletje willen blijven spelen!

  Aan alle aanwezigen: bedankt! We waren erg blij met al jullie input, opmerkingen en suggesties!

  De notulen zullen zsm beschikbaar worden gemaakt.