• Buitentrainingen kunnen weer van start!!

  Beste Plutonen,

   

  na maanden van binnen zitten, en misscchien ook wel eens solo op een pleintje te hebben geschoten, mogen we vanaf nu weer buiten gaan trainen met onze jeugd teams. Wel weer onder voorwaarden en de nodige maatregelen, maar die zullen hetzelfde zijn als afgelopen jaar, toen we ook buitentrainingen mochten doen.

  Het trainingsschema kun je hier vinden op de site:

  Klik hier om het trainingschema te downloaden.

  Hopelijk zal het de komende tijd weer mooi en goed weer worden, zodat de teams weer lekker ons spelletje kunnen spelen. Game on!

  Belangrijk zijn de aandachtspunten hieronder. Hou je hier aan alsjeblieft, voor jezelf, elkaar, je trainer(s) etc.

  • De eerste training volgens het schema begint op dinsdag 30 maart, dus de dag na de online clinic van M-Visio over het buitentrainen, die op maandag 29 maart wordt gegeven.
   • Marielle van M-Visio, die ook bij ons de inloop-avonden organiseert, zal tijdens die clinic kort iets vertellen over de risico's van buiten-trainen voor spieren en pezen. En zal wat aanwijzingen geven hoe een training eventueel aangepast kan worden en zal vragen beantwoorden.
   • Mocht je deze clinic nog willen volgen, stuur dan nog gauw even een mailtje naar Penningmeester@plutobasketbal.nl en we sturen je een uitnodiging voor de Teams-sessie. De clinic is op maandagavond 29 Maart om 19.30 uur!
  • Alle trainingen stoppen in ieder geval als het gaat schemeren (de velden zijn niet verlicht). Op die manier voorkomen we ook dat we last hebben van de avondklok.
  • Alle leden worden verzocht zelf een bal mee te nemen.
  • Laat zien dat jullie van Pluto zijn d.m.v. herkenbare kleding.
  • Wij kunnen de tijden en plekken niet reserveren, dus het kan zijn dat er ook anderen gebruik maken van het veldje. Respecteer elkaar en houdt, indien nodig, afstand.
  • Er dient afstand gehouden te worden tot de trainer, het is niet nodig om tussen spelers afstand te houden.

  Vanuit de gemeente is het nog niet geaccepteerd om de leeftijdscategorie van 18 t/m 27 mee te laten trainen. (Landelijk mag dit wel, maar alleen op eigen buiten-sportaccommodaties.) Dat is de reden dat wij vanuit Pluto voor deze groep niets officieels kunnen organiseren. Wel moedigen we deze groep natuurlijk aan om - veilig - lekker te basketballen!    We wensen de jeugd in ieder geval weer plezier met trainen!