• 12 Maart 2020

   

  Hallo Plutonen, ouders/verzorgers,

  vandaag zijn er opnieuw nieuwe en zware maatregelen afgekondigd door het Kabinet en RIVM om de verspreiding van COVID-19 (Corona) in te perken.Vervolgens heeft vanmiddag ook de Nederlandse Basketbal Bond een statement afgegeven, waarin onder andere staat dat alle wedstrijden tot en met 31 maart zijn afgelast. Over trainingen was het statement vanmiddag nog onduidelijk.

  Ondertussen is het statement echter aangepast en is er ook een duidelijk advies wat betreft bijeenkomsten en trainingen van clubs:
  “Het advies is tevens alle clubbijeenkomsten zoals trainingen en vergaderingen ook af te gelasten.”
  Het gehele statement kan hier worden nagelezen:
  https://www.basketball.nl/nieuwsoverzicht/alle-basketbalwedstrijden-tot-en-met-31-maart-gaan-niet-door/

  We volgen het advies van de bond op. Bij deze dus ook het besluit van het bestuur om trainingen in ieder geval tot en met 31 maart op te schorten.We vinden het zelf erg jammer dat we onze sport nu een aantal weken moeten missen, maar we vinden ook dat we onze verantwoordelijkheid moeten nemen voor onze leden, vandaar het besluit om het advies van de Bond opvolgen. We hopen op jullie begrip.

  Met deze mail zouden we alle leden moeten bereiken, maar bent u contactouder/-persoon van een team, verspreid dit bericht dan ook in het gebruikte medium voor dat team. Bij voorbaat dank.

  Met vriendelijke groet,

  Het Bestuur