Website
Deze website is een officieel cluborgaan van basketballvereniging Pluto uit Wageningen.

Disclaimer
De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door basketballvereniging Pluto. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken, blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en de basketballvereniging Pluto is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de informatie.
Hoewel basketballvereniging Pluto met zorg bepaalt naar welke sites wel of niet wordt verwezen, aanvaardt zij geen aansprakelijkheid voor gebroken links en de inhoud van internetpagina's waarnaar verwezen wordt.

Auteursrechten
De basketballvereniging Pluto behoudt zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor op de, via de website, verstrekte informatie inclusief beeldmerken, logo's en fotomateriaal. Het is derhalve niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiƫren zonder schriftelijke toestemming van de basketballvereniging Pluto. Informeer bij het bestuur van de basketballvereniging Pluto voor gebruik van het materiaal op deze website.

Correspondentieadres
Basketballvereniging "Pluto"
Postbus 436
6700 AK Wageningen
Gironummer 3906714
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adreswijziging?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.